Valheellista tietoa liikkeellä

Arvoisat asiakkaat ja yhteistyökumppanit,

Valitettavasti joudumme ilmoittamaan, että yrityksemme on joutunut kilpailevan yrityksen kohdistaman lokakampanjan uhriksi. Kyseinen taho on levittänyt meistä valheellista tietoa radiossa, sosiaalisessa mediassa sekä suoraan asiakkaillemme. Haluamme painottaa, että nämä tiedot ovat täysin perättömiä ja virheellisiä.

On erittäin ikävää ja valitettavaa, että jotkut yritykset valitsevat näin röyhkeän tavan kilpailla työmaista ja asiakkaista. Tällainen toiminta ei kuulu reiluun kilpailuun, ja se on vastoin kaikkia eettisiä periaatteita, joita liiketoiminnassa tulisi noudattaa.

Yrityksemme toiminta perustuu läpinäkyvyyteen ja rehellisyyteen. Olemme aina sitoutuneet toimimaan eettisesti ja noudattamaan korkeimpia laatustandardeja kaikessa toiminnassamme. Luottamuksenne on meille ensiarvoisen tärkeää, ja teemme kaikkemme suojellaksemme sitä.

Olemme tehneet rikosilmoituksen kyseisestä lokakampanjasta, ja asia on nyt poliisin hallussa. Uskomme, että oikeus voittaa ja valheelliset väitteet saadaan oikaistua mahdollisimman pian.

Kiitämme teitä tuestanne ja ymmärryksestänne. Pyydämme, että otatte meihin suoraan yhteyttä, jos teillä on kysymyksiä tai huolenaiheita. Olemme aina valmiita keskustelemaan ja vastaamaan kysymyksiinne.

Terveisin,
Joonas ja Joni
Timanttiporaus Teho Oy