Yritys

Timanttiporaus Teho Oy Kauppalehti Kestomenestyjät-sertifikaatti 2018-2022Timanttiporaus Teho Oy on helmikuussa 2015 perustettu timanttitöihin erikoistunut yritys.

Yrittäjänä aloitti vihtiläinen Joonas Kunnari, jolla on nuoresta iästään huolimatta pitkä kokemus ja ammattitaito timanttitöihin. Joonaksella on rakennusalan koulutus.

Joni Yletyinen tuli mukaan yritykseen vuonna 2017, koska kaipasi lisää haasteita myyntiuransa lisäksi. Joni osti Joonakselta osan yrityksestä ja nyt he ovat kaksi Timanttiporaus Tehon timantinkovaa yrittäjää.

Timanttiporaus Teho työllistää tällä hetkellä 18 timanttityön ammattilaista.

Periaatteisiimme kuuluu tarkka työ ja nopea toimitus kilpailukykyisen hinnan ohella. Aikatauluista ja muista sovituista asioista pidetään kiinni. Asiakkaiden tyytyväisyys ja luottamus on keino, jolla Timanttiporaus Teho haluaa varmistaa pitkäaikaiset asiakassuhteet.

Nyt myös Tampereen seudulla

Timanttiporaus Teho laajensi toimialuettaan syksyllä 2021 Tampereen seudulle. Halusimme tuoda osaamistamme ja tehokasta otettamme myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle. Monet yhteistyökumppanimme toimivat myös Tampereen seudulla, joten tämä oli luonnollinen laajenemissuunta.

Timanttiporaus Teho tekee:

Laadun ja tehokkuuden varmistamiseksi käytössämme on markkinoiden parhaat laitteet ja koneet.

Hilti

Kun tarvitset luotettavan kumppanin, ota yhteyttä!

Timanttiporaus Teho – Se tehokkaampi vaihtoehto