Timanttiporaus Teho tukee ylpeänä lukkopainija Tuomas Simolaa

Kuka on Tuomas Simola?

Tuomaksen sanoin: ”Jos minun pitäisi kuvata itseäni yhdellä sanalla, olisi se taistelija. Lapsuuteni ja nuoruuteni olivat traumaattisia. Olin pienestä pitäen haaveillut urheilusta, mutta elämältäni puuttui vaikeuksien keskellä suunta. Kaikki muuttui, kun 19-vuotiaana rohkaistuin menemään lukkopainin peruskurssille. Ymmärsin heti löytäneeni intohimoni. Laitoin kaiken peliin ja päätin katsoa, mihin se riittää. Siitä alkoi 14 vuotta kestänyt taival kohti kamppailu-urheilun kirkkainta huippua. Matkalle on mahtunut niin onnistumisia kuin vastoinkäymisiä. Olen saavuttanut menestystä, mm. miesten korkeimmalta kilpatasolta kaksi Euroopan mestaruuskisojen mitalia ja neljä Suomen mestaruutta sekä lukuisia muita meriittejä.”

”Minua kiehtoo urheilussa itseni haastaminen ja omien rajojen ylittäminen. On myös tärkeää, jos pystyn esimerkilläni näyttämään, että kun uskoo itseensä ja on periksiantamaton, niin kaikki on mahdollista. Seuraava haasteeni urheilussa on tähänastisen matkani kovin. Myös laji vaihtuu ainakin hetkeksi. Olen yhdistänyt voimat Ville “Terapeuttivillen” Merisen kanssa äärimmäiseen fyysistä ja henkistä kanttia mittaavaan kestävyyssuoritukseen. Tässä hyväntekeväisyystempauksessa kerätään rahaa mielenterveystyöhön. En voi vielä paljastaa tarkempia tietoja, mutta kevään mittaan asiasta voi lukea lisää valtakunnallisesta mediasta.”

”Aloitin yhteistyön Timanttiporaus Tehon kanssa vuonna 2017. Olen kiitollinen, sillä vuosien yhteistyö on mahdollistanut minulle unelmieni tavoittelun. Jaamme Tehon kanssa saman arvomaailman. Yhteisiä arvojamme ovat luotettavuus ja ahkeruus. Hoidamme sovitut hommat laadukkaasti ja tehokkaasti. Jälleen kerran suunnatessani kohti uutta haastetta, voin tehdä sen ylpeästi Timanttiporaus Tehon väreissä.”

Timanttiporaus Teho on ylpeä siitä, että saa tukea ja olla osa Tuomaksen matkaa kohti huippua.

 

Lukkopainija Tuomas Simola | Timanttiporaus Teho Oy
Tuomas Simolan yhteistyö Timanttiporaus Tehon kanssa alkoi vuonna 2017.